duminică, 4 martie 2012

Site-ul oficial al primăriei din Bălți

      Site-ul primăriei din Bălți este în două limbi, română și rusă. Acest site este predestinat tuturor oamenilor care sunt interesați de ultimele noutăți din municipiul  Bălți


      
       Chiar din „salutarea” primarului din Bălți am aflat că site-ul este o metodă de a „obține informații  despre municipiu, cetăţeni de onoare, despre structura primăriei, obiectivele şi funcţiile ei, date de contact ale conducerii, audienţa cetăţenilor, despre serviciile, pe care le prestează primăria şi întreprinderile municipale, tarife la aceste servicii, despre lista documentelor, care sunt necesare pentru obţinerea actelor permisive, despre locul aflării documentelor, care confirmă activitatea la întreprinderi (organizaţii) municipale, despre participanţii celui de-al doilea Război Mondial, proiectele deciziilor şi planurilor de activitate etc.” (primarul municipiului Bălți - Vasili Panciuc).

      La fel, aici am întîlnit și informații despre starea vremii în Bălți și cursul valutar. Cei care vor să primească informații despre municipiu, despre organele administrației publice locale, la fel, care doresc să afle un oricare număr de telefon din municipiu, poate accesa site-ul primăriei din Bălți.





      Cred că este un site util pentru cei care sunt interesați de schimbările care se produc în municipiul Bălți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu